wp1d9525a9.png
Informatieve links

Veltmeijer Hypotheken
Wist u dat u bij Veltmeijer Assurantiën ook terecht kunt voor een passend hypotheekadvies. Kijk hier voor meer informatie.

Adfiz
De link naar Adfiz, de vereniging van register-adviseurs, intermediairs en makelaars in assurantiën, pensioenen en financiële diensten. Financieel dienstverleners die lid zijn van Adfiz kiezen er ook voor zich kwalitatief te onderscheiden. Zij kiezen er met hun lidmaatschap actief en vrijwillig voor te voldoen aan een aantal lidmaatschapseisen, die hen onderscheidend maken in de markt en die de consument meer zekerheid geven.

kifid
Meestal is met een verzekering alles goed geregeld. Maar het kan gebeuren dat er een verschil van mening ontstaat tussen u en de maatschappij of zelfs met ons. Omdat wij zijn aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) bent u ook in die situatie verzekerd van hulp en een deskundig en onafhankelijk advies.

Dienstverleningsdocument
Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. Graag willen wij u laten zien hoe onze aanpak hierbij is. In dit Dienstverleningsdocument maken wij u wegwijs bij ons kantoor: Veltmeijer Advies.

FinFin
Hier kunt u al uw financiële vragen (anoniem) stellen en veel informatie vinden over uw financiële vraagstukken.

Digitale Poliskluis
Hier heeft u inzicht in u polissen (geldt alleen voor London polissen).
wp5533b116.gif
wp5533b116.gif
wp5533b116.gif
wpda3156c9_1b.jpg
wp5533b116.gif
wp5533b116.gif